A Centre Dental t’oferim els tractaments més avançats per a resoldre qualsevol necessitat en odontologia preventiva, restauradora o estètica i aconseguir un somriure més atractiu i saludable.

Odontologia preventiva

Vetllam perquè puguis gaudir d’unes dents sanes al llarg de tota la vida, amb controls i neteges bucals regulars per eliminar la placa bacteriana i reduir el risc de patir infeccions i malalties a la boca.

Odontologia conservadora

Disposam de les tècniques més avançades per al tractament de les càries i la restauració de la part de l’esmalt o els teixits afectats amb l’objectiu que puguis mantenir les teves dents naturals.

Odontopediatria

Cuidam la boca dels teus fills petits amb la cura i l’atenció específica que requereix el tractament de les dents de llet. La nostra odontopediatra farà que la visita al dentista sigui una experiència agradable.

Periodòncia

Tractam i controlam les malalties que afecten a les genives, tant en fases inicials com avançades, recuperant el bon estat de salut bucal i evitant l’extracció de peces dentals per aquest motiu.

Ortodòncia

Analitzam cada cas i, en totes les edats, aplicam el tractament més adequat per a corregir la posició de les dents o els maxil·lars, recuperar l’harmonia facial i aconseguir una correcte funció masticatòria.

Implants dentals

Reemplaçam les dents perdudes amb solucions personalitzades i duradores  utilitzant implants dentals amb els millors estàndards de qualitat. Milloraràs l’estètica de la teva boca i menjaràs sense molèsties.

Odontologia estètica

T’ajudam a aconseguir un somriure més atractiu amb tractaments estètics, que van des d’un blanqueig dental fins a la solucions multidisciplinars, que milloraran la teva imatge personal, l’autoestima i el teu benestar.

TAC Dental 3D

Disposam de tecnologia d’última generació per visualitzar les radiografies en tres dimensions, amb el mínim índex de radiació i amb una gran precisió, i poder decidir el millor tractament en cada cas.

Rehabilitació i pròtesi

T’oferim solucions personalitzades perquè puguis recuperar la funció i l’estètica adequada de la boca si has perdut les dents naturals, amb la garantia de fer servir els materials de la millorar qualitat.

Disseny de somriures

Et mostram com serà el teu somriure abans de començar el tractament gràcies a les eines de disseny per ordinador i simulació a laboratori que analitzen tots els paràmetres per aconseguir una boca harmoniosa.