A Centre Dental volem ajudar-te a mantenir una bona salut bucodental amb un exclusiu pla de prevenció que et dóna importants avantatges i descomptes per premiar la teva constància i fidelitat.

Un pla a la teva mida

Fluor és un programa propi de Centre Dental que inclou avantatges exclusius a l’hora de seguir un pla preventiu correcte i evitar tractaments que poden resultar més complexes i costosos. 

Tenim un pla Fluor adaptat a les necessitats de cada pacient, perquè puguis mantenir les teves visites anuals de seguiment i control sense que et costi més diners i aconsegueixis descomptes addicionals en altres serveis.

Avantatges

Des del primer dia, contractant el teu pla Fluor et beneficies d’assistència gratuïta en les revisions periòdiques; visites de control i serveis de diagnòstic; proves radiològiques; neteges bucals; i serveis de prevenció.

També són gratuïtes les sessions de manteniment periodontal; l’elaboració de plans de tractament de pròtesi; el diagnòstic inicial per a ortodòncies; així com les cirurgies i extraccions simples.

Descomptes

Amb la teva targeta Fluor també tens descomptes en altres serveis. El nostre pla de prevenció t’ofereix una rebaixa del 10% en tots els tractaments d’ortodòncia i en els tractaments amb placa de descàrrega, tant relacionats amb el bruxisme, com en patologies de l’articulació temporomandibular. El descompte serà del 15% per a tractaments de cirurgia (excepte implants o cirurgia maxil·lofacial) i els d’odontologia conservadora.

Quotes

Amb el pla Fluor, tu pagaràs el mateix per les teves visites anuals i nosaltres et donam més. Les quotes anuals s’estableixen en funció del perfil de cada pacient i s’identifiquen amb targetes de colors diferents:

Pla Fluor Rosa
Quota de 80 €

Per a nens amb dentició temporal i fins als 11 anys

Pla Fluor Verd
Quota de 90 €

Per a nens a partir de 12 anys i adults amb un bon estat de salut periodontal

Pla Fluor Groc
Quota de 100 €

Per a adults que presenten una patologia periodontal de manteniment simple.

Pla Fluor Blau
Quota de 120 €

Per a pacients que presenten una patologia periodontal de manteniment complexa.

Si estàs interessat en gaudir de tots els serveis que t’ofereix Fluor, contacta amb el personal de recepció dels nostres centres de Ciutadella i Alaior. Resoldrem tots els teus dubtes sobre els avantatges i funcionament del Pla; t’explicarem quina quota anual et correspon en funció del teu perfil de pacient; i prepararem tota la documentació necessària per a contractar el nostre pla de prevenció.

Contracta del Pla Fluor i beneficia’t de tots els avantatges des del primer dia!

Amb es pla Fluor hem tingut un bon descompte per s'ortodòncia de sa filla, i tenim ses radiografies i molts serveis gratuïts.

Susana Domingo
Pacient des de 2003